Fler bilder från London

















Londoon!!! :D

Har inte visat så många bilder från Londonbesöket än tror jag eller har jag ens visat några? Ja ja, men iaf tänkte att jag skulle göra det nu. Tänkte att det kunde ju vara intressant för er att se. Om man åker på språkresa till England så ingår alltid ett Londonbesök i språkresans pris så man behöver då alltså inte betala något extra för att åka dit. Bor man långt bort ifrån London så bor man oftast på hotell i 1-2 nätter medan man är där. Vi bodde på hotell två nätter när vi var där eftersom Torquay ligger ca 5 timmar ifrån London. Bor man långt bort ifrån London som vi då gjorde åker man oftast dit i början eller i slutet av sin språkresa. Vi åkte i slutet. Bor man t.ex i Brighton som ligger betydligt närmare (ca 1 timmes bilväg ifrån) åker man på en eller två dagsturer dit. I London besökte vi t.ex Madame Tussauds, shoppade på Oxford Street, åkte en heldel tunnelbana och tåg eftersom vårat hotell låg ca en halvtimmes väg från Londons centrum, åt god mat och strosade runt på Londons gator och chillade haha ;)


Jag bredvid Miley Cyrus på Madame Tussauds. Ignorera mitt fejs och min fina min. Ser
lite weird ut på denna bilden (eller väldigt weird mena jag haha *host *host). Lite
dålig bildkvalite är det också.

 
Nea och Iris bredvid Orlando Bloom.


Barack Obama på Madame Tussauds





Bild jag tog en dag medan vi väntade på att vår metro skulle komma. Minns dock inte
längre vid vilken station detta var och vart vi skulle, fast det behöver ni väl å andra sidan
inte veta heller väl haha :D

Här var nu några bilder iaf från London. Fler bilder från Londonbesöket kommer att komma upp någon annan dag, troligtvis på fredag eller någon gång på lördag denna vecka. Så håll ut tills dess my friends haha ;D
 

forts. på inlägget 10 anledningar till varför man skall åka på språkresa!! :)

Hejhopp! Hur är det med er då? Med mig är det bara bra. Tänkte att jag skulle ta och fortsätta på det förra inlägget 10 anledningar till varför man skall åka på språkresa. Har ju som sagt 5 anledningar kvar. Så här kommer nu de sista anledningarna:

6. Du blir mer självständig och får bättre självförtroende. Så var det iaf för mig, klarade av en heldel saker som jag inte tidigare trott att jag skulle klara av och fick då bättre självförtroende och blev mer självständig. Du åker ju kanske för första gången ensam på resa utan några föräldrar och detta är ju redan i sig en stor sak och modigt gjort men sedan så åker du dessutom till ett land där dom pratar ett annat språk än vad du gör och du lär dig då att klara av olika situationer som uppstår som dina föräldrar tidigare kanske har tagit hand om. När du ser att du också kan klara av olika saker utan att behöva dina föräldrars hjälp växer ditt självförtroende. Det här blev lite långt nu men whatever haha. Hoppas ni förstår någorlunda vad jag menar iaf ;)

7. Du lär dig sjukt mycket under en språkresa. Alltifrån till att prata bättre engelska/franska/tyska till att veta vilken buss det är du ska ta för att komma hem till värdfamiljen.

8. De veckor du spenderar på språkresa kommer lätt att vara några av de allra roligaste veckorna i ditt liv. :D  

9. Du får ta del av en ny kultur

10. Och slutligen åk på språkresa för att DET ÄR SJUKT KUL och för att DU KOMMER HA THE SUMMER OF YOUR LIFE :D


Haha :D <3<3

10 anledningar till varför man skall åka på språkresa!! :)

Tjohej alla! Tänkte att jag skulle ta och göra ett inlägg om varför man egentligen ska åka på språkresa. So here you go, här kommer tio olika anledningar till varför:

1. För det första så kommer du ju såklart att lära dig ett nytt språk eller om du redan kan språket rätt så bra så lär du dig att börja våga prata det för du måste ju kunna prata/kommunicera med din värdfamilj, lärarna, människorna som jobbar i affärerna osv... 

2. Du lär känna en hel massa nya underbara människor från olika länder

3. Du får vara med om sjukt roliga grejer. Discon, sportevenemang, skattjakter och andra olika slags tävlingar som EF ordnar t.ex

4. Du kan få en andra familj och som dessutom bor i ett annat land. Är du artig, hjälpsam och trevlig så kanske din värdfamilj vill hålla kontakten med dig. Har själv fortfarande kontakt med min värdfamilj och de berättade för mig att de fortfarande också hade kontakt med studenter som hade bott hos dem för tre-fyra år sen.

5. Du får se och uppleva massvis av olika saker. Åker du t.ex till England så får du bl.a se London och alla dess sevärdheter.

De fem sista anledningarna till varför man skall åka på språkresa får ni någon annan dag.
Slänger in en bild också! :)
 
Tiia, Raija, Viola och jag när vi var till Paignton zoo som låg i Paignton en grannstad
till Torquay.