forts på dag 6 (23 juli)

Vi skulle dela in oss i lag på fyra, fem personer. Helst fyra. Var såklart i samma lag som Fanny, Anna-Stina och Lotta :) Det kostade fem pund för var och en att spela. Banorna var inte de bästa och roligaste men det var väl helt okej att spela. Har nog varit på mycket bättre och roligare banor och spelat än denna. Banorna var nästan identiska varandra tyckte jag. När jag var i Torquay på språkresa var vi till en minigolfbana som var wayy mycket roligare än den här. Det var sjörövartema på de banorna och det var väldigt roligt att spela där även fast det inte gick så värst bra för vårat lag haha. Vi flummade mest bara på.
 
Lotta var lite sur när vi skulle spela. Hon hade velat göra som Raakel, Emilia, Emilia och Anna hade velat göra dvs bara gå och fortsätta att slappa eller gå in till stan och shoppa. Fast alla var tvungna att spela även de. Hon klagade även på att det var för varmt. Men när vi kommit en bit på banorna tyckte hon nog att det var helt okej och hade blivit på lite bättre humör. Det gick väl sådär för oss. Vi var nog inte det bästa laget. Ibland slog någon bollen så att den hoppade av banan och for in i buskarna (dock inte jag då haha för jag är ju som sagt proffs på minigolf not host host ;)
 
Vi blev lite stressade eftersom att Harmanvir, Juho, Raakel och Emilia som var i laget efter oss var så snabba och ofta stod och väntade på att vi skulle bli klara så att de kunde börja spela. Harmanvir stod ofta i vägen för oss också och störde oss med att ropa en heldel saker och vara allmänt irriterande haha :) Efter en stund blev det ganska tråkigt eftersom att banorna var så lika varandra. Det var inte mycket variation på dem. Så vi skyndade oss att spela klart. Vet inte vem som vann för vi orkade inte räkna ut det. Men tror att det kanske var Fanny. Jag var det då inte iaf .
 
När vi hade spelat klart och lämnat in alla klubbor och allt annat och alla var samlade igen ville Joanna informera oss om en del saker. Hon berättade bl.a att Cream Tea som vi skulle ha haft nästa dag på eftermiddagen hade blivit inställt så vi skulle hitta ett annat tillfälle då vi kunde ha det för de som ändå ville åka på det. Vi skulle ha en annan aktivitet istället. Hon påminde oss också om kvällens program som var disco och vi skulle träffas kl. 7.30 vid Old Steine.
 
Påväg in till stan efter minigolfen
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?