EF nyheter sommaren 2014

Hej igen alla! Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om EF:s nya destinationer för sommaren 2014. Spännande eller hur? Iaf har dom några riktigt najs destinationer till sommaren 2014. Läs detta inlägg så får du se!
 
1. Discovery Tours
 
Nyhet till sommaren 2014 är EF Discovery Tours. Vilket ingalunda alls är som en vanlig språkresa utan som namnet Discovery säger så kommer man att åka runt tillsammans med andra ef studenter till olika platser i bl.a USA, Costa Rica eller Europa beroende på vilken destination man då väljer. Om du väljer att åka på en discovery tour kommer du att få åka till en hel massa städer och uppleva och se en hel massa saker som du bara har kunnat drömma om tidigare. Du kan välja att åka på en discovery tour till tre olika destinationer Europa, Costa Rica och USA.
 
USA
 Väljer du att åka till USA kan du välja mellan tre olika alternativ. Vill du allra helst eller mest se USA:s west coast såsom San Fransisco, Los Angeles, San Diego osv... så ska du välja West Coast USA vilket är en 13 dagar lång resa som kommer att gå från San Fransisco till Grand Canyon. Du kommer att få se San Fransisco, Santa Barbara, Los Angeles, San Diego, Las Vegas och Grand Canyon. Låter underbart eller hur?
 
Vill du allra helst av allt se USA:s east coast så ska du välja EF discovery tour East Coast som är 10 dagar lång och går från Boston till Orlando. Du kommer att få se allt från Boston till storstaden New York, Washington DC och soliga Orlando.
 
Vill du se hela USA och inte bara en liten del då ska du åka på EF.s discovery tour Coast-to-coast som kommer att börja i Boston och sluta i San Diego. Du kommer att få se Boston, New York, Philadelphia. Washington DC, San Fransisco, Los Angeles och San Diego. 
 
 
Tänkte även att jag kan visa er hur en dag på t.ex resan East Coast USA ser ut. Så här är programmet till den resan:
 
Dag 1: Ankomst till Boston. Rundvandring, middag på Quincy Market.
Dag 2: Guidad sightseeing i Boston.
Dag 3: Resa till New York. Guidad tur i New York där du bl.a kommer att få se Empire State building
Dag 4: Mer sightseeing i New York såsom Frihetsgudinnan, Metropolitan Museum of Art och sen Broadway Show
Dag 5: Resa till Washington DC 
Dag 6: Guidad sightseeing i Washington DC, Arlingtonkyrkogården, Smithsonian Museum.
Dag 7: Flyg till Orlando. Middag på disneyworlds restaurang EPCOT.
Dag 8: Universal Studios
Dag 9: Kennedy Space center, Cocoa Beach.
Dag 10: Hemresa
 
En till del till detta inlägg kommer att komma senare någon dag där jag då skriver om EF:s discovery tours till Costa Rica och Europa bl.a så håll utkik efter det. Skulle jag skriva om det i dethär inlägget skulle det for sure bli way too långt haha och inte en enda kotte skulle orka läsa ;) Har ju en tendens för att göra allt för långa inlägg jag vet.
 
Anyway om du har några frågor så är det bara fritt fram att ställa dem för svarar jättegärna och skulle du vilja veta dagsprogrammet till någon av de andra EF: discovery toursen såsom West Coast USA eller Coast-to-coast så säg bara till så kan jag fast göra ett inlägg här i bloggen om det också. Här kommer en länk till min egna EF sida också där du kan beställa en broschyr för att läsa mer om dessa resor men även om EF:s andra destinationer såsom klassiska England med Brighton, London, Torquay osv... och soliga och fartfyllda Malta  http://my.ef.com/Rebecca.Gr%C3%B6nvik 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?