forts på dag 4 (21 juli)

 
Efter att ha ätit middag åkte jag in till Churchill Square till kl. 7.30 den vanliga tiden. Vi skulle ha ett fotoquiz med gruppen. Vi blev indelade i olika lag på 3-4 personer i varje lag. I mitt lag var Fanny och Gea och Zeno som var från Italien. Tävlingen eller quizet gick ut på att vi skulle ta kort av olika saker i Brighton som t.ex våran absoluta favoritplats i Brighton, den fulaste platsen vi kunde hitta i Brighton, våran favoritmat, hur många personer vi kunde få att rymmas in på en och samma gång i en telefonkiosk haha, hur många klockor vi kunde hitta ( t.ex såna klockor som finns på byggnader då, inte vanliga klockor fast det trodde väl ingen heller eller haha? ;) ) och hur mycket pengar  vi kunde spendera på piren. Den uppgiften var en klurig en.
 
Den som hade de mest kreativaste bilderna skulle vinna ett pris. Vad visste vi inte. Vi hade väldigt roligt under tävlingen. Gea och Zeno var hur trevliga och snälla som helst. Hade inte alls haft chansen att prata med dom tidigare men det var jätteroligt att vara i samma lag som dem och få lära känna de två bättre. Bilden med telefonkiosken var nog den roligaste uppgiften. Fast först visste vi inte alls hur vi skulle gå till väga och få något folk till telefonkiosken. Vi kunde ju inte direkt bara ta någon random person från gatan eller? Det skulle ju vara lite pinsamt kanske. Men sen fick vi syn på Harmanvir från våran grupp och hans lag så vi frågade dem om de ville hjälpa oss och ställa upp. Det gjorde de. Bilden blev jätterolig och bra. Om jag skulle ha haft den skulle jag naturligtvis ha visat den för er men tyvärr är det Fanny som har den eftersom det var hon som tog alla bilderna till quizet med sin kamera.
 
Efter att vi hade tagit telefonkioskbilden gick vi vidare och hittade en ganska så ful bakgata som vi tog kort av och som vi alla tyckte passade till den absolut fulaste platsen vi kunde hitta i Brighton. Hittade också ett skyltfönster där dom hade ställt ut rykande färska pizzor mums :D Det var såklart Zenos och Geas favoritmat så vi tog kort av dem till våran favoritmat kortet även fast det inte var Fannys eller min favoriträtt men vi kunde ju alltid låtsas att det var det när ledarna sen frågade.
 
Sen fortsatte vi ner genom the Lanes till stranden och piren. Pratade en hel massa på vägen ner dit. Gea berättade t.ex en hel massa intressanta saker som t.ex att hon gillade att springa och ofta var ute och gjorde det. Hon gillade också att simma och tävlade också inom det. Hon tävlade också med löpningen och berättade att hon hade deltagit i några stora tävlingar i Italien och att hon när hon kom hem igen också skulle delta i en ganska så stor tävling. Nice :) Zeno berättade bl.a att han gillade musik och att sjunga.
 
När vi kom ner till stranden och piren tog vi oss an våran favoritplats uppgiften och hur mycket pengar vi kunde spendera uppgiften. Zeno stoppade in några mynt i en spelmaskin och så tog vi ett kort av honom när han spelade till hur mycket pengar vi kunde spendera uppgiften. Visste inte riktigt vad som menades med den uppgiften men men... Bidraget till våran favoritplats kortet fick bli av Brighton piren. Vi ställde oss alla framför entren till piren och så lät vi en förbipasserande ta en bild av oss. Sen när vi var klara skyndade vi oss tillbaka till Churchill Square.
En härlig bild av en del av den fina stranden och Brighton Wheel
 
Tyvärr så vann vi inte tävlingen buhu :`( nej skojja bara haha ;) det gjorde såklart inget att vi inte vann för priset var ju inte det bästa heller haha. Efter tävlingen frågade Zeno och Gea mig om jag ville hänga med ner till stranden. De var ett gäng italienare som planerade att dra ner dit och bra sitta där och chilla och umgås. Frågade Fanny och Anna-Stina om de ville följa med men de var för trötta sa de och ville hellre åka hem. Fick syn på Pauliina och frågade om hon ville följa med.
 
Det ville hon. Hon frågade även de andra finska tjejerna i Edward gruppen om de ville hänga med och de ville de gärna nästan allihopa. Några spanjorer från våran grupp hängde också på. På stranden satt vi bara och pratade och lärde känna varandra. Zeno och Arturo och någon till minns inte längre vem det var mer, kanske det var Luigi bestämde sig för att ta en simtur. Alla italienarna och spanjorerna tyckte de var helt sjuka huvudet som gick och simmade när det var sååå kallt (not) haha i luften :) Det var väl kanske 19-20 grader i luften så det var inte så kallt ju iaf inte för oss som bor i norden men kanske för italienarna då. Efter en superhärlig kväll på stranden åkte jag hem tillsammans med Pauliina.
 I spelhallen på piren
Strandeen!! :D
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?