forts. på dag 3 (20 juli)

Gick tillsammans med Fanny, Anna-Stina och en tjej som jag inte alls hade pratat med förut som hette Charlotta (Lotta) och som också var finsk och som även var med i min nya internationella grupp från skolan. Vi gick in i några affärer som t.ex Primark och New Look på vägen till Churchill Square där vi skulle mötas. När klockan var 13.30 ropade våra nya ledare som skulle ha alla aktiviteter med oss upp våra namn och prickade av dem på en lista. Vi skulle ha våra aktiviteter tillsammans med de som var i Bella A men på timmarna skulle det bara vara vi i Bella B eftersom de i Bella A var i level 4. De nya ledarna som vi hade fått hette Miquel och Joanna och verkade superhärliga och trevliga. Miquel var från Spanien och hade kommit med de spanska EF eleverna ner till Brighton och Joanna var helt Brittisk och från Brighton dessutom så hon kände staden utan och innan. Vi började gå till Brighton Museum som låg nära Brighton Pavilion.
 
Före vi gick in i Brighton Museum blev vi indelade i olika lag. Vi fick inte välja lag själva eftersom Miquel och Joanna ville ha blandade nationaliteter i lagen så att vi verkligen skulle anstränga oss och prata engelska hela tiden. Var med Marisol från Spanien och Emilia A från Finland. Vi fick ett papper med olika frågor rörande Brighton Museum och det som fanns utställt där som vi skulle besvara fast frågorna var skitsvåra och vi hittade bara svar på ett fåtal av dem. Jag undrar om den som hade gjort frågepappret ens kunde svaret på frågorna själv och om han/hon verkligen hade hittat alla svar i Brighton Museum. Trots vårat tappra försök att hitta svar på frågorna (not) haha ;) vi gav upp rätt fort och gick bara runt istället och frågade de andra från gruppen om de hade hittat svar på sina frågor.
 
I ärlighetens namn var det en ganska tråkig aktivitet att gå runt i Brighton Museum och leta svar på frågor. Brighton Museum var inte ett så speciellt intressant museum. Har varit i 1000 gånger intressantare museum. Det fanns egentligen inte riktigt något i museumet som intresserade mig, minns inte ens vad som fanns där längre förutom att där var någon folkdräkt och några konstiga fula masker haha :) Iaf så började brandalarmet tjuta sådär helt plötsligt vilket jag tyckte var jättebra för då var vi tvungna att gå ut på gården och vänta tills brandkåren kom för att se vad problemet var och om det verkligen brann någonstans.
 
vi avbröt våran aktivitet och Miquel och Joanna hade några viktiga saker de var tvungna att berätta för oss ( t.ex om London utflykten på Lördagen och EF mega partyt som skulle hållas på Lördags kvällen efter London utflykten) förrän vi fick tillåtelse att gå.  
 
 
  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?